Щит автоматики деаераційної установки

                

Призначення

Щити автоматики деаераційних установок призначені для підтримки параметрів (тиску, температури та рівня середовища) в інтервалі заданих значень. Регулювання тиску здійснюється зміною ступеня відкриття електрозасувок за алгоритмами, прописаними в пам’яті ПЛК (логічного контролера, що програмується).

При цьому залежно від конфігурації системи можливе як імпульсне, так і аналогове регулювання тиску, температури, рівня рідини.

Функції, що реалізуються щитом автоматики в базовій комплектації:

  • Підтримка тиску, температури та рівня рідини в деаераційній системі в заданому інтервалі значень;
  • Функції управління живленням деаераційної системи (ХОВ, конденсат, і т.д.).

Функції, що реалізуються опціонально:

  • включення насосних агрегатів у роботу за схемою «зірка-трикутник»
  • включення насосних агрегатів за допомогою плавного запуску;
  • частотне регулювання насосів конденсату;
  • диспетчеризація та віддалене керування насосною станцією за інформаційним інтерфейсом RS485, RS232,
  • CAN bus, Ethernet, Modbus.

* У базовій комплектації використовуються контролери Unitronics.

Конструкція.

Щити керування виготовляються в навісному виконанні. Корпус щита із сталевого листа з порошковим покриттям. IP65. 500х600х250.

Введення проводів та кабелів здійснюється через сальники, що встановлюються зверху та/або знизу щита (обумовлюється в технічному завданні).

Усередині щита на панелі розміщена силова частина: автоматичні вимикачі, вимикачі захисту електрозасувок, електромагнітні пускачі, частотні перетворювачі, контролер управління. На дверях розташовуються органи керування та сигналізації.

Також при імпульсному керуванні електро-засувками застосовуються твердотільні реле, які збільшують ресурс та надійність щита.

Ціна: від 50 000 грн.

Замовлення щитів автоматики оформляється у вигляді технічного завдання.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://energyall.com.ua/wp-content/uploads/2018/04/shutterstock_582405733.jpg);background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 200px;} Call Now Button